Om meg og tilbudet


Om Inger-Kristin Wessel: Jeg har mer enn 30 års fartstid fra  media og har skrevet for  en rekke aviser, ukeblad, fagblad og magasiner. Her har jeg publisert såvel nyhetsartikler som portrettintervjuer og firmaomtaler. Sistnevnte har jeg laget mange av under mitt opphold på Costa Blanca og da for norske media. Dette skulle igjen føre til at jeg fant både  omtaler og intervjuer i glass og ramme ved enkelte steder. Og etter et knapt år begynte jungeltelegrafen å gå! Folk ville ha omtaler, og de ville at jeg skrev dem.  Selv om jeg i denne tiden var veldig bevisst på å ikke skrive salgsfremmende artikler, fikk de allikevel kunder. Begrunnelsen var at at jeg fikk frem det unike.   Her kan du lese referanser fra fornøyde kunder.

Suksesshistorie fra gründer
Nylig ble jeg kontaktet av en gründer som jeg skrev om for en avis. Dere kan lese om Trollski under fanen publiserte bedriftomtaler.  Denne ene artikkelen sørget for suksess etter bare et års drift! Gründeren bak skiskolen var overveldet av responsen!

Dette er et eksempel på at gode omtaler er langt mer effektivt enn ordinær annonsering!  Jungeltelegrafen skapte ham kunder. Det samme skjedde også andre. Frisører, tannleger , restauranteiere, forretninger- det samme skjedde hver gang. Jeg hadde funnet nøkkelen. Det var min levende måte å formidle på som gjorde lesere nysgjerrige på virksomheten. 
Dette var bakgrunnen for dette konseptet. Sosiale media er ryktebørs nr.1 i dagens samfunn. Nettet er verdensomspennende. Bor du i en liten by og tenker at alle finner deg? Dette argumentet har jeg hørt, men når  mitt nettverk strekker seg utenfor Norge og når  mine saker deles i norske grupper i utlandet, vil det gagne din bedrift. Bor du på et sted som tiltrekker seg turister, er nettet superviktig!   Noen har også spurt meg om artikkelen kommer på trykk. Det er en gammeldags tenkemåte, for nettet er fremtiden. Alle aviser har i dag  nettutgaver, men  du må abonnere for å lese de aller fleste sakene. Lokalt er den  langt mindre verdt enn det som spres på nettet og på tvers av  landegrensene. Mitt nettverk er unikt nettopp i så måte, og det hjelper deg som min kunde.
SoMe, sosale media, er ryktebørs nummer 1. 
Jeg hjelper deg med å nå ut. Det er ikke få jeg slik har henvist videre. Blir du den neste? Ta kontakt, så tar vi en uforpliktende prat! 
Wessels Media Inger Kristin Wessel har organisasjonsnummer 920 284 035. Tlf. 92080284
mail: wessel@dittwebmagasin.no

                      

Kommentarer