Om tilbudet


Om Inger-Kristin Wessel: Jeg har mer enn 30 års fartstid fra  media og har skrevet for  en rekke aviser, ukeblad, fagblad og magasiner. Her har jeg publisert såvel nyhetsartikler som portrettintervjuer og firmaomtaler. Sistnevnte har jeg laget mange av under mitt opphold på Costa Blanca og da for norske media. Dette skulle igjen føre til at jeg fant både  omtaler og intervjuer i glass og ramme ved enkelte steder. Og etter et knapt år begynte jungeltelegrafen å gå! Folk ville ha omtaler, og de ville at jeg skrev dem.  Selv om jeg i denne tiden var veldig bevisst på å ikke skrive salgsfremmende artikler, fikk de allikevel kunder. Begrunnelsen var at at jeg fikk frem det unike.   Her kan du lese referanser fra fornøyde kunder.

Suksesshistorie fra gründer
Nylig ble jeg kontaktet av en gründer som jeg skrev om for en avis. Dere kan lese om Trollski under fanen publiserte bedriftomtaler.  Denne ene artikkelen sørget for suksess etter bare et års drift! Gründeren bak skiskolen var overveldet av responsen!

Dette er et eksempel på at gode omtaler er langt mer effektivt enn ordinær annonsering!  Jungeltelegrafen skapte ham kunder. 


Jungeltelegrafen som markedsfører
Det er  også  jungeltelegrafen som skal hjelpe mine kunder til selv å få kunder! Og her er sosiale medier hjelpemiddelet.
Slik kan saken din  nå ut til flere tusen på en gang! 

Den første saken om en norsk frisør i Altea ble sett av flere tusen personer i løpet av et døgn! Dette er effektivt.Sosiale medier er ryktebørs nr.1 i dagens samfunn, og gode saker sprer seg som en virvelvind. Bor du langt unna, er dette ingen hindring med dagens teknologi. 


Wessels Media Inger Kristin Wessel har organisasjonsnummer 920 284 035

                      
Kommentarer