Konseptet


Velkommen til tidenes PR. Bak denne virksomheten står jeg, Inger.Kristin Wessel, som har 30 års fartstid fra ulike media. Jeg har en stor pasjon for faget mitt, og dette skal hjelpe bedriftene til økt oppmerksomhet.
Dette igjen skal gi økt kundemasse. Fornøyde kunder peker på hvorfor dere skal velge meg. Klikk på referansesiden og gå ikke glipp av det samme.

Kunden
er i fokus. Fordelen til denne er at jeg med nettopp den lange erfaringen vet å sette intervjuobjektet i fokus. Det krever egenskaper som å kunne lytte og observere. Det er dette som gjør et intervju superlevende. Jeg har slik  solgt intervjuer til Norges største medierNettet! Denne supre oppfinnelsen som sprer budskap via satelitter, over landegrenser hjelper deg frem!

 Med et klikk  fyker  artikkelen om deg avgårde og leses av tusenvis! Du når uante høyder, som illustrasjonen laget av min datter så godt illustrerer!
En lokalavisannonse leses av lokale. Ikke minst er de dyre i forhold til meg, som segmentere i markedet. Det betyr at en nystartet kan få et godt tilbud hos meg!  Du har ikke råd til å la det være.

Ryktebørs med suksess!
Et år etter publisering ble jeg kontaktet av en  norsk gründer som tråkket sine egne spor. Han starte egen skiskole i den spanske fjellheimen. Historien jeg skrev hadde gitt ham oppmerksomhet. Og kunder. Dette var ikke engang en PR-reportasje, men en helt vanlig sak om en ung mann fra Norge som ville leve av hobbyen sin. Les saken om skiskolen som ble berømt etter at jeg som førstemann ut skrev om den. Senere og etter suskessen har Kjetil blitt mye omtalt i media!Hemmeligheten min
Jeg er aktiv på sosiale media. Ditt Webmagasin har FB-side, og mine bilder på Instagram havner dit. Hver dag ser jeg at folk titter på FB-siden min. Hver eneste dag har jeg besøk! Det er dette som hjelper kundene!

Egen nettside?
Vil du at jeg tar skrivejobb og bilder til din egen nettside? Liker du ikke å skrive og ta bilder i tillegg eller tar det for mye tid i tillegg til drift?  Jeg er profesjonell i dette faget, så da kan du overlate dette til meg.

Kommentarer