Referanser

Caramel i Molde:


Jeg, Katrine Mikkelsen er daglig leder av butikken i Molde. Inger-Kristin Wessel har skrevet flere omtaler av Caramel,- både i Norge og i Spania. Hun har en veldig god og lett skrivemåte og er "on the point"! Alltid interessant å lese hennes omtaler/artikler og det gir utvilsomt svært god respons da hennes side har mange lesere. Hun er i tillegg flink med foto/bildebruk som rammer inn historien. Som kunde føler man at hun er oppriktig interessert. Jeg er kjempefornøyd og vil gi Inger-Kristin min beste anbefaling videre til nye kunder. 
Dere blir garantert fornøyd.

Casa Vital  i Altea


Jeg, Åge Folkestad ,kan på det varmeste anbefale Inger Kristin Wessel som skribent. Hun har skrevet flere artikler om meg som vingründer  og som restauranteier av Casa Vital. Inger-Kristin skriver på en meget personlig og fengende måte som fanger interessen til leserne, og jeg har fått god respons på  artiklene hun har skrevet om meg.Beste hilsen Åge Folkestad


  

Beatriz Beauty Center i Altea:
Thirteen years in beauty business is already some time, considering the global recessions and contant changes going on in society and priorities. Nowadays beauty is not just about getting rid of wrinkles or putting on nail color...In my opinion, the actual times require a more human and personalized approach,which I integrate in my very personal way in my beauty salon.


Inger maybe felt that I am not the "typical" beautician, that I have something more to add to this profession. She put in beautiful words what I felt and how I combine my personality with my work. A very nice article that gave the people a better inside view of my job and how I see it!


Annemie Beatriz Schweim


Hans Petter Fjugstad , kunstmaler

Jeg er en norsk kunstner som er bosatt på Costa Blanca. Her har jeg deltatt på norsk-spanske dager og holdt en rekke kurs. Jeg har en internasjonal kundegruppe. Inger-Kristin har laget noen saker om meg og mitt virke. Jeg er godt fornøyd med hennes måte å fremstille meg og det jeg gjør på. Sakene hennes har vakt positiv oppmerksomhet i miljøet.

Hun evner å få frem essensen uten at man trenger å påpeke dette. Hun er dyktig til å tegne et bilde av den hun intervjuer og å se objektet. Jeg kan varmt anbefale henne til kunder som vil profilere seg i markedet.Benedicte Marita Johnsen, frisør

Jeg anbefaler alle bedrifter til å få sin reportasje her. Jeg har fått masse god respons på min :-)

BENEDICTE.

Kommentarer